Opgetalloord!

Een event of a lifetime, of toch eentje dat me even zal bijblijven. Een vriendin van me vierde zaterdag haar verjaardag en omdat ze aan een nieuw decennium startte, wilde ze wel er iets speciaals van maken. En zo gebeurde dat ik me zaterdag, samen met zes andere dames waaronder de jarige, mocht wagen aan een workshop make-up.

Een hele nieuwe wereld ging voor me open, van concealer tot fixatie en eye-liner. Al eens van de arcadeboog gehoord? Ik nu wel. We hebben ons super geamuseerd en vooral heel veel afgelachen. En 3,5 uur voor een feestmake-up, dat is iets dat je zeker niet elke dag doet.
Trouwens, ik heb achteraf toch nog twee dagen een donkere schijn rond mijn ogen gezien. Mijn oogmake-up remover van Nivea was duidelijk niet straf genoeg. Ik ben één van die vrouwen die het allemaal heel somber houdt en (een heel beperkte) make-up alleen iets voor speciale gelegenheden of avondjes uit is. Er zijn vrouwen genoeg die niet zonder een oogpotlood of mascara buiten kunnen, ik dus nog wel.

opgetalloord

Ik moet wel zeggen dat er achteraf op restaurant wel een heel verblindende groep dames zat. 😉

En natuurlijk zet me dit ook aan het denken. Binnen een half jaartje stap ik op dezelfde tram als mijn vriendin. Mochten jullie toffe ideetjes hebben voor fijn en orgineel feestje?  Laat maar komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Opgetalloord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *