Hebbeding: Office Collection van Rico Design

Ik ben altijd wel op zoek naar leuke manieren om spulletjes te verpakken. Het is toch altijd leuker om het snoep dat ze hier komen ‘Nieuwjaarzingen’ met oudjaar in een leuke pakje te geven, niet? Ook aan de meters en peters wordt gedacht. Zij krijgen al een paar jaar op rij zelf geschaafde chocolade, veel lekkerder dan de hagelslag uit de winkel. Ik leef me gewoon graag uit in het verpakken van al dat lekkers.

Dit jaar vond ik leuke papierklemmetjes van Rico Design bij Papiermier.

Office collection Rico Design

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Office Collection van Rico Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *