Hebbeding: Feeling dierenhoofd van Serax

Gisterennamiddag was het ‘me-time’ en stapte ik op de trein richting Antwerpen. Er was een prachtige jas die nog in de juiste maat moest afgehaald worden. En er was extra tijd om in de stad rond te hangen. Dankzij mijn velo kaartje bereikte ik snel al slalommend door de menigte het eind van Meir (ik vroeg me af wie zich voor zijn plezier in zulke mensenmassa begeeft).

Er zal een plannetje in mijn hoofd: Huidevettersstraat (jas ophalen en snel even een paar boeken inkijken), Kammenstraat en schoenen kijken bij Zappa en dan (in en rond) de Nationalestraat: Moose in the City (hun interieurhoekje is serieus vergroot), Hay en de popup store van Amandine. Om dan via Habitat en Dille en Kamille nog even bij het Paleis binnen te gluren.

Het was bij de popup store van Amandine dat ik deze dierenhoofden van Serax zag. Ik zie het zo al voor me: zo’n drie witte koppen naast elkaar op een hagelwitte muur (Na 9 jaar wordt het stilaan nodig de muren van een nieuw laagje verf te voorzien: zouden we voor wit en een warm grijs contrast durven gaan?). De dierenhoofden zijn een ontwerp van Marie Michielsen voor de Feeling collectie van Serax.

dierenhoofden serax

beeldmateriaal: Serax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Feeling dierenhoofd van Serax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *