Mijn vuile was & give away: win een jaarvoorraad Ariel 3-in-1 pods!

Vuile was buiten hangen? Dat gebeurt hier wel vaker, hetzij onbewust. Meestal is het ter hoogte van de strijkplank dat een vloek zich binnensmonds vormt. ‘Damn, die broek (of trui of t-shirt) is nog niet helemaal proper’.
Het gevecht met de vuile was is een strijd die hier bijna dagelijks gevoerd wordt, de ene keer succesvoller dan de andere.
Drie weken geleden moest ik in allerijl zoonlief zijn communiebroek wassen, een halve dag voor de zoon in de kerk moest aantreden. (We zullen maar blij zijn dat ik besloot op de middag nog alles te strijken en niet net voor de viering).
Een paar dagen later was Mats zijn broek aan de beurt. Nieuw (én van Fred en Ginger, dus ook niet de goedkoopste) en slechts één dag gedragen, gezegend met zwarte vegen. Na vier keer wassen, massa’s ace delicaat of ossegalzeep, nog steeds gezegend met zwarte vegen (hetzij iets minder dan voorzien).

In de wasplaats liggen nog altijd twee sweatertjes van Filou & Co. Gekocht net voor de winter, en even later in een verdomhoekje terecht gekomen wegens vieze vuile vlekken. Ik vermoed dat het sap van paardenbloemen de boosdoener is. Omdat ik aan mijn wascapaciteiten twijfelde, deden ook de schoonmoeder en het loopmaatje een poging om ze proper te krijgen. Zonder resultaat.

Mijn kinderen zijn niet van de properste. De jongste heeft de onhebbelijke gewoonte zijn mouw te gebruiken als servet of zakdoek. En verder zijn de zonen helemaal niet vies van een beetje modder of werk in de tuin. Tja, als je op den boerenbuiten woont …

En dus liggen er in hun kast twee stapels: speelkleren en feestkleren om me nog meer leed te besparen, ware het niet dat op veel feestjes ook gespeeld wordt.

laundry

beeldmateriaal: Etsy & Etsy

Naast vuile kinderen, is er dan ook nog de gehaaste moeder: zakken nakijken, ik neem daar gewoon de tijd niet voor. Mijn grootste zonde? Een iPod die wasmachine en droogkast niet overleefde. Over een meegewassen maandverbandje dat nog in een broekzak stak lig ik niet wakker (zolang die substantie binnen de verpakking blijft, heb je al eens gezien wat dat geeft als dat niet het geval is? Ik wel en het is niet fijn.).

Mijn wasmachine en ik, we zullen nooit beste vrienden worden. Al zou ik hem met plezier belonen voor een schone was, keer op keer.

GIVE AWAY: WIN EEN JAARVOORRAAD ARIEL 3-IN-1 PODS

Net toen mijn wasperikelen mij naar het hoofd begonnen te stijgen, kreeg ik een mailtje. Of ik geen interesse had om een jaarvoorraadje* Ariel 3-in-1 pods weg te geven op mijn blog? Hoe kan een mens daar nee tegen zeggen (al zou ik dat jaarvoorraadje liever zelf in ontvangst nemen)?
Ik heb de pods ondertussen ook zelf al getest, en ik vind ze best handig: geen gesmos met poeder, nooit te veel of te weinig wasmiddel, …

Wil je meedoen aan de give-away en jaarvoorraadje in de wacht slepen? Deel hieronder je beste wastip of grootste wasblunder!

Een beetje extra reclame is altijd welkom. Meedoen kan tot 20 mei.

De wedstrijd is afgesloten. Ten laatste volgend weekend maak ik de winnaar bekend!

Ariel 3-in-1 pods

 

* Een jaarvoorraad: dat zijn 12 dozen Ariel 3-in-1 pods (waarvan 6 regular en 6 colour).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest en getagd als . Bookmark de permalink.

72 zegjes gedaan op Mijn vuile was & give away: win een jaarvoorraad Ariel 3-in-1 pods!