Lenteweek

Ik werd gevraagd om mee te doen aan de lenteweek van A. Vogel van 18 tot 24 maart. Wat houdt dat in? Een week gezond eten, veel drinken en een zuiverende kuur om bruisend van energie aan het nieuwe voorjaar te beginnen.

Natuurlijk wil ik dat. Ik kreeg daarvoor ook een lentepakketje met o.a. een probioticum die mij moet helpen mijn lichaam te zuiveren en zoveel mogelijk afvalstoffen kwijt te raken. Wie mij kent weet dat ‘prikkelbaar‘ my middle name is en dat ik met enige regelmaat een probiotica-kuurtje tot mij neem. Ik wil dus met alle plezier (met mate) me aan de test wagen.

Hoe werkt de lenteweek? Een hele week gezonde gewoonten (voor de sapjesdag ga ik misschien passen) en vooral 4 uur sporten. Het ideale moment om mijn loopfrequentie terug wat op te drijven want de laatste tijd kom ik hooguit aan een half uurtje, maximaal een uurtje lopen per week.

Wil je zelf meedoen aan de lentekuur, je kan gewoon inschrijven op de site. Je krijgt dan gedurende een week dagelijks gezonde tips in je mailbox. De ideale start voor de lente (en man, I need it)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Lenteweek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *