Woensdag

Bavaria

Een vriendin die langskomt om een klein projectje te bespreken. Zonen oppikken op school. Eentje die zich even later op de vloer in slaap huilt. Met z’n allen naar de kapper en nog even langs de winkel voor ons project 13/4. Drie flinke kinderen en een chocochino (aka een warme chocomelk met slagroom). Een berg was en strijk en drie jongens die zich bij een ondergaande zon in de sneeuw amuseren om nadien bibberend binnen te komen.

Woensdag, meer moet dan niet zijn.

* Op de foto: Goud uit de kringloopwinkel. Een koffiepotje met drie kleine tasjes. Onderaan wordt het merk “Baravia” vermeld, kent iemand dat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Woensdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *