We adopteerden een kindje!

Elk jaar geven we wel iets aan het goede doel: Music for live, Kom op tegen kanker, …
Een poos geleden passeerde er op Facebook een oproepje van een kennis. Brigitte zet zich al even in voor weeskindjes in Kenia. Elke vakantie gaat ze op eigen kosten naar daar en probeert te helpen waar kan.

weeskindjes Keniabeeldmateriaal: Brigitte Van Hoof

En nu zoekt ze sponsors voor haar weeskindjes. Voor 10 euro per maand kan je ervoor zorgen dat deze kindjes naar school kunnen blijven gaan en dat ze dagelijks een warme maaltijd krijgen zodat ze tenminste toch één keer per dag gegeten hebben.

Ik was direct gewonnen voor het idee en besloot kleine Lilian te sponsoren (en zo dus ook een beetje te adopteren). Eindelijk eens echt het gevoel dat wat we geven ook echt bij de kindjes terechtkomt en dat onderweg niet de helft aan de handen van anderen blijft plakken. Brigitte betaalt haar vluchten en verblijf eigen zak.

Wil je Hamisi, Willemina, Bint, Masudi, Suleiman, Mary, Zaituni, Fauzia, Abeid, Joseph, Pheny, Bibian, Godwill, Mwanakombo, Zubeda, Bakari, Umazi, Amina, Celestine, Fatuma, Yunus, Iddi, Omar, Mwanamisi, Abdull, LindaKelvin, Pedro of Grace helpen en een beter leven geven?
Laat iets weten op mijn e-mail adres hiernaast (ik speel je gegevens dan door aan Brigitte) of contacteer Brigitte via haar Facebook album.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op We adopteerden een kindje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *