Home sweet home

“Home sweet home” hoeft niet duur te zijn. Deze witte draadmandjes vond ik bij mijn vader. Ze zaten in de vriezer maar werden niet gebruikt, dus zag ik mijn kans mooi en vroeg of ik ze mocht hebben. Ondertussen worden ze hier gebruikt, en nog beter: ze passen perfect in onze Ikea tijdschrijften kast.

En de inhoud? Die weerspiegelt wat ons bezig houdt. Het boek “Kidsproof Amsterdam” van Momedia belandde een paar weken geleden op de mat en is vanaf eind september in de winkel te vinden. Leuke kidsproof activiteiten in en rond Amsterdam, gecombineerd met leuke slaap- en eetplekjes. Zelf vond ik een poos geleden al deze huisjes in de buurt op Droompark Buitenhuizen. Misschien …

Ter info: Ik startte pas nog een Effeweg eyecandy board op Pinterest met mooie vakantie-pareltjes die ik her en der op het internet tegenkom. En voor Denemarken is er een board in opstart.

Mandje

Kidsproof Amsterdam

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *