Lauwersmeer: dag 6

Eigenlijk had ik er niet echt meer op gehoopt, maar woensdag gingen we naar Groningen. Geen park&ride zoals Fie voorstelde, maar een betaalparking naast het centraal station (ze kunnen daar fietsen in verdiepingen parkeren, geen idee hoe ze er op of af raken) zodat we makkelijk de bolderkar konden meepakken. Het weer liet het wat afweten, maar we zagen toch een paar leuke winkeltjes die ik uit het 100% Groningen boekje haalde:

De winkel die me het meest zal bijblijven is Nul 50 met wel erg leuke spulletjes, een must-see met stip!
Nul 50

We sloten af met het Groninger Museum, dat ik al lang wel eens wilde gezien hebben. Het was minder groot dan ik verwachtte, maar zowel het gebouw als de tijdelijke tentoonstelling van Yin Xiuzhen maakten indruk op groot én klein (Nand misschien buiten beschouwing gelaten).

groninger museum

zelfportret

Content dat we Groningen gezien hebben. En als iemand weet wat het doel of nut is van deze drijvende terrassen, ik hoor het graag.

groningen De loopschoenen lonkten en een toertje langs een observatietoren kan je ook niet elke dag maken. Wat een uitzicht!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Lauwersmeer: dag 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *