Ver-jaar-dag

Wat is er leuker dan je verjaardag vieren tijdens je vakantie? Je verjaardag vieren in de Efteling misschien? Hoewel de zonen zondagavond nog niet helemaal overtuigd waren, gingen we gisteren naar de Efteling. We moesten toch een keertje testen of dat bannertje hiernaast de waarheid spreekt. Voor een keertje werd mijn verjaardag niet vergeten en werd ik bij het opstaan al bedolven onder de kusjes.

De Efteling dus, de plek waar sprookjes bestaan. Het werd een fijn lang dagje met de Raveleijn show, het land van Laaf, Fata Morgana, het stoomtreintje, Droomvlucht, Sprookjesbos en zoveel meer. We hadden blijkbaar een goede dag gekozen. We moesten nooit langer dan een kwartier wachten.
Onze zonen zien genieten, zo vol bewondering: Een mama kan zich geen mooier verjaardagscadeau wensen.
De Lego tentoonstelling ontlokte heel wat ooohhh’s en aaahhh’s, ik was vooral onder de indruk van de grote exemplaren die door het raam binnen gluurden.
En we bleven lekker lang tot sluitingstijd omdat we de Aquanura watershow nog wilden zien: schoon (al zal dat er ‘s avonds laat in het donker nog veel beter uitzien). En chapeau, op nog geen tien minuten zaten we op de autosnelweg. Vlot dat dat daar ging.

efteling

Onze jongens willen zeker nog een keertje terug al zal onze portemonnee dan terug gevuld moeten raken. Gelukkig bestelden we onze kaartjes online en konden we zo toch nog 3 euro per persoon uitsparen.

Misschien moeten we er een gewoonte van maken om vanaf nu mijn verjaardag met een uitstapje te vieren? Ik stem voor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Ver-jaar-dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *