Hebbeding: tapijttegels van Esprit

Esprit ken ik eigenlijk alleen van de kleren, voor mij vooral deftige basics die tegen een stootje kunnen. Toen ik vorige week in de webshop van ESPRIT NL verzeild raakte, zag ik dat ze daar ook interieurspullen verkopen. Ik ben al wel even op zoek naar een nieuw tapijt om ons oude gedrocht –her en der getekend door gemors allerhande- te vervangen. Ik heb al één en ander gezien: te groot, te breed, te duur, …  Mijn kieskeurige zelve zit daar natuurlijk voor iets tussen.  Als ze iets in haar kop heeft, …
Duizend euro voor een mat vind ik echt veel geld, zeker als ze binnen de kortste keren ook zal getekend zijn door omgevallen bekers en doploze stiften. Ik ben eerlijk, realistisch en bovenal: ik ken mijn kinderen.

En toen passeerde dit tapijt, of eerder deze tapijttegels en ik zag mogelijkheden: Ik zag lang en smal, ik zag kleur, ik zag anders, ik zag apart en ik zag betaalbaar. Een hebbeding eerste klas!  Misschien gaat het me toch nog lukken vervanging te vinden voor ons tapijt.

Ik heb nog meer gezien in de webshop van Esprit: zoals dit leuke kadertje met geel accent, ideaal voor bij onze gele huisvriend op de kast.

Esprit vloertegels

beeldmateriaal: Esprit

Als jullie mij nu willen excuseren. Ik ben al een paar dagen alleenstaande moeder (Filip is tot morgenvroeg weg) en had gisteren een trouwfeest op het programma.
De jongste zoon moest bij in het grote bed omdat de babysit moest overnachten. Diezelfde zoon kan meer dan een beetje wroeten. Dat heb ik nogmaals mogen vaststellen. Man, heb ik slecht geslapen.
Vanmorgen vroeg hees ik me uit bed met een houten kop (en dat zelfs zonder één druppel alcohol gisterenavond). Om tien uur was ik al aan een middagdutje toe. En nu merk ik dat er hier eentje  zich in de zetel nestelde met hetzelfde plan en ondertussen al naar dromenland vertrok.
Misschien hebben we gewoon elkaar wakker gehouden vannacht?
Ik ga gewoon hetzelfde doen (en deugd dat het deed). Slaapwel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: tapijttegels van Esprit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *