Home sweet home

Lang geleden dat ik hier een ‘home sweet home‘ fotootje achterliet. Houden julie ook van verse kruiden in de keuken niet alleen om mee te koken maar ook om naar te kijken? Alleen jammer dat die kruiden er hier na een paar dagen al direct veel minder ‘vers’ uitzien (iemand tips?).

Verlangen jullie ook zo naar de zon?
Ter info: valt het op dat ik deze post gisteren klaar zette?

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *