Hebbeding: Makedo

Vandaag was het “koppenlopen weer” (en dat mochten we aan de lijve ondervinden in Planckendael). Geen weer om binnen te blijven.  Als slecht-weer-activiteit voor creatieve jongen en creatieve meisjes zijn deze Makedo spullen ideaal. De makedo setjes bevatten plastic verbindstukjes en scharniertjes waarmee je met allerhande dozen en verpakkingsmateriaal de mooiste creaties kunt maken. Ambiance verzekerd en ecologische verantwoord speeldgoed!

Binnenkort lees je er hier meer over onze Makedo creaties. We kregen van Kleine Sam een paar setjes om te testen en dat is altijd leuk. We weten dus waar we onder de Paasvakantie mee aan de slag gaan. Dank je wel, Lisette!

makedo

beeldmateriaal: Makedo

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: Makedo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *