Als denken pijn doet …

Als zelfs denken pijn doet, je daarom mindfull in bed ligt ‘adem in, adem uit, in, uit’ in de hoop je grijze massa niet extra te belasten. Als je gloeit als een kachel en je keel the center of the universe lijkt en je nek uit niks anders dan klierweefsel bestaat .. dan weet je dat je het goed zitten hebt: ZIEK.

Laat ons hopen dat de chemische cocktail van de dokter snel zijn werk doet en de veldslag in mijn lijf snel afgelopen is.

Herinneren jullie je deze nog (alleen weet ik niet of het nu mijn afweer- of immuumsysteem is dat in gang geschoten is)?

* Eigenlijk is dit hoe ik me de voorbije dagen voelde, maar toen had ik het fut niet mijn laptop open te slaan. Vandaag gaat het de goeie kant op, al lijkt de strijd in mijn keel nog lang niet gestreden (maar lijkt de hoofdpijn toch al veel minder).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Als denken pijn doet …

  1. Pingback: Als denken pijn doet … | Wijvenblogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *