Blessings (of toch niet helemaal)

blessings

Een neerslachtig dagje. Maandagavond twee uur op de trein gezeten wegens een “persoonsongeval” – normaal is dat nog geen half uur treinen, gisteren iets (meer) van Valentijn verwacht en vandaag een miezerig weertje. Ik verlang naar de lente.

Even denken aan wat me blij maakte de voorbije 7 dagen dagen, werkt louterend (voor even toch).
Een Gent-dagje met interessante mensen in een aangename omgeving (en voor één keertje mocht er eens aan werk gedacht worden op zaterdag). Wie goed (en snel) kijkt kan me in dit filmpje herkennen. Genoten van een boek en een paar nieuwe kussens geïnstalleerd op de bank. Een hemdjesles-aanbod gekregen, ik houd het in het achterhoofd (en dan moet ik eerst op zoek naar een naaimachine die knoopsgaten aankan).

Wat kon jullie blij maken?

* Dat de jongste zoon zojuist (na het schrijven van deze post) mijn antieken naaimachine naar de naaihemel stuurde door het draaiwiel plots te blokkeren, daar denk ik even niet aan. Geen idee hoe ik Mats nu als Dopey naar school kan sturen vrijdag.

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Blessings (of toch niet helemaal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *