Blessings

blessingsGeluk in drievoud: hier, hier en hier en dat slechts op een paar weken tijd (hopelijk blijft het in de liefde ook meezitten). Veel thee, zelfgebakken koekjes (niet door mij, maar door het bezoek) en vooral een lange fijne vrijdagavondbabbel.
Een koud loopje met het loopmaatje én haar echtgenoot die zich ondertussen ook even over onze zonen bekommerde (waarna de zonen ook niet veel goesting hadden om terug mee naar huis te gaan).
De echtgenoot terug thuis na 6 dagen Los Angeles vergezeld van verhalen over Santa Monica en Malibu en mooi-weer-foto’s. Een beetje jaloers, maar ook blij dat het ventje dit toch maar weer kon doen.
De kinderen volledig klaar voor de sneeuw. Nand (een beetje ziek nu) is er nog steeds van overtuigd dat zondag een dik pak sneeuw zal vallen. Geen idee naar welk weerbericht hij luisterde. En dat zijn oogtest bij de oogarts niet helemaal dik in orde was, maar gevolgd werd door een “binnenkort terugkomen”, daar denk ik nu nog even niet aan. (Please, niet nog een brillenman in huis, please!).

En vandaag: Het mooie winterzonnetje, even de boel de boel laten bij weer een tas thee en opnieuw een goed boek.

* De houten sterretjes op de foto zijn een restant van de Kerstversiering (proefprojectje).

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Blessings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *