Hebbeding: ViziPro Pink loopkledij

Je doet dat liever niet, gaan lopen met een belachelijk fluo-hesje aan. Als je alleen ‘s avond in het donker een rondje kan gaan doen, dan ben je wel verplicht. Automobilist zijnde heb ik al vaak gemerkt dat een onopvallend loper in het donker levensgevaarlijk is.

De loopkledij van VizoPro maakt die fluo-hesjes overbodig. Hip en toch opvallend lopen in Pink … ik moet het eens uitproberen (en flou is in tegenwoordig). Mocht er iemand weten of die kleren hier in België ergens te koop zijn, laat het maar weten.
Er is ook een ViziPro Orange reeks maar die doet me net iets veel aan de vuilnismannen denken.

vizipro pink

beeldmateriaal: ViziPro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Hebbeding: ViziPro Pink loopkledij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *