Vakantieadresjes gezocht …

Het is weer de tijd van ‘t jaar en dan begint het hier te kriebelen: Waar gaan we volgend jaar op vakantie? Dat het opnieuw Nederland wordt dat staat al voor 99% vast (redelijk dichtbij en toch mooi). Wat nog niet vast staat is welke stukje van Nederland het wordt.

De Paasvakantie wordt waarschijnlijk Flevoland, Staatsbosbeheer heeft daar een paar natuurgebieden. En we gaan ook wel een beetje voor gemak, luxe en slechtweer-alternatieven (en de schoonmoeder en ons babysitnichtje gaat mee, dus hebben we sowieso extra plaats nodig).

De zomervakantie is nog een groot vraagteken. Zeeland vindt de echtgenoot te dicht bij huis, hij heeft meer voorkeur voor een Waddeneiland of het hogere noorden.
De westkust kunnen we misschien ook nog eens doen want toen we daar in 2009 waren, zijn we niet verder geweest dan het strand, de duinen en Scheveningen. Den Haag hebben we toen helemaal links laten liggen, terwijl daar best ook leuke dingen te ontdekken zijn. Ik geloof dat we de rust toen echt nodig hadden.

En Friesland, dat is heel veel water heb ik ondertussen gemerkt. Water genoeg in ieder geval. Het ene huis is toch wel boven budget (jammer), misschien wordt het dit (en kan ik het Groninger Museum eens zien en kunnen de jongens in het zwembad); of dit (en dan wordt het toch een Waddeneiland); of dit, en deze is prachtig (maar vermoedelijk onbetaalbaar); of dit huisje (maar moet je dan geen boot hebben ook?) of Ameland.

Had al ik gezegd dat ik problemen heb met keuzes maken, het is waarschijnlijk Filip die de knoop uiteindelijk doorhakt. Ik zoek gewoon de mogelijkheden, alternatieven én prijzen. Gelukkig hebben we nog even tijd.

Heb jij nog een goeie Nederland-vakantie tip? Laat hem hier achter. Alvast bedankt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Vakantieadresjes gezocht …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *