Hebbeding: Kaartenrekje

Toch nog even tijd gemaakt voor een leuke hebbeding.
Zoals Ysabje het beschrijft in haar comment op één van mijn laatste posts, zo voelt het hier bij momenten ook. Het huiswerk, een echtgenoot die meer niet dan wel thuis is en natuurlijk ook mijn eigen uithuizige werkzaamheden waarvoor ik bijna dagelijks naar Antwerpen trein, zorgen ervoor dat mijn “vrije tijd” danig ingeperkt wordt. Het lijkt of ik geleefd word. Hopelijk is het maar voor even en raakt alles terug in evenwicht.

Mijn hebbeding voor deze week staat al lang bij mijn favorieten. Ik durf zelfs spreken van een paar jaar. Ondertussen zie ik het wandrekje her en der op mooie foto’s verschijnen en heb ik in gedachten ook al een leuk plekje voor ogen in ons uiterst nette bureau (bij deze een kleine oproep aan de eega – die zeker meeleest – of hij de mappen die hij nog moest sorteren, eens aanpakt). Het wandrekje is te koop bij Tentoon en ik zag pas nog een versie van Present Time verschijnen bij de Krullevaar. En natuurlijk vind ik de witte versie het mooist.

wandrekbeeldmateriaal: Tante Tee en Tentoon

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Hebbeding: Kaartenrekje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *