Bewogen week

Geen home sweet home vandaag. De nieuwe job en eega die straks landt na 8 dagen Spanje, hadden zijn effect op mijn tijdsbesteding.
Een bewogen week en niet alleen thuis, want donderdagavond maakte een enorme storm op 10 minuten tijd de Pukkelpop weide tot een slagveld met doden en gewonden. Mijn hart gaat uit naar de overledenen, de gewonden, de nabestaanden en iedereen die zich voor even in de hel moet gewaand hebben. Diep respect ook voor Chokri Mahassine. De man die ik gisteren op tv zag, was een gebroken man. Ik hoop dat hij de kracht en de moed vindt dit ooit te boven te komen.

Een luid awoert voor de journalistieke onzin die we de laatste dagen te lezen kregen. Wordt het geen tijd dat sensatiezucht plaats maakt voor respect voor slachtoffers en nabestaanden, voor ethiek en deontologie?

Ik wil deze post afsluiten met een quote die ik gisteren hoorde in een opname van de Foo Fighters tijdens hun optreden de dag nadat ze in Pukkelpop hadden moeten staan. Misschien dat ik er binnenkort een printje van maak. Eentje om te onthouden:

“Every day you wake up is a good day!”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op Bewogen week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *