Dikke streep

Gisteren trok in een dikke streep onder mijn job.  Na 6 jaar werd het tijd voor iets anders. Ons bureau werd steeds minder dicht bevolkt en een overname boezemde me weinig vertrouwen in. En toen kwam er op het juiste moment één telefoontje en dat bood me plots een nieuwe uitdaging waaraan ik niet lang moest twijfelen.

En gisteren werd het dus allemaal heel definitief: ik nam afscheid van de collega’s, liet de bedrijfswagen achter op de parking en fietste vlotjes 16km naar huis.

Vanaf dinsdag start ik een nieuw hoofdstuk bij een nieuwe werkgever. Dan trein ik bijna dagelijks naar Antwerpen om daar een enthousiaste bende jonge mensen te vervoegen. Het wordt meteen een vuurdoop op gebied van ochtendlijke efficiëntie want manlief moet net volgende week voor 8 dagen naar Spanje (en de trein die wacht niet).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

21 zegjes gedaan op Dikke streep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *