Jarig!

Zaterdag was ik jarig, 37 lentes. Knap dat ik dat hier durf zeggen, want ik heb het er soms toch lastig mee, dat ouder worden. Kleine kwaaltjes, lijf en leden die soms wat strammer lijken, merken dat alles niet meer zo vlotjes gaat als pakweg 15 jaar geleden.

De schoonmoeder zei me dat ik blij moet zijn, elk jaar opnieuw een jaar erbij. Amy Winehouse zal altijd jong blijven, mijn moeder en schoonvader worden er ook niet ouder op. Hun leven is voorbij, gedaan, finito; hun leeftijd zal altijd op dat ene nummertje blijven steken. Neen, voor mij geen forever young, maar genieten van elke nieuwe dag, elke nieuw jaar ook al worden we er niet jonger op. Dat wordt is mijn motto!

En zo’n lekker persoonlijk taartje al bij het ontbijt, maakt jarig zijn best nog leuk (en met een ontbrekend kaarsje voel ik me best nog jong)!

jarig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

12 zegjes gedaan op Jarig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *