Voor (bijna) alles een eerste keer

first time

beeldmateriaal: Happy serendipity

  • Voor de allereerste keer deed ik  mee aan een heuse loopwedstrijd/jogging met het loopmaatje en het was zwaar -voor mij toch- slecht 3,8 km (en dat zou een makkie moeten zijn) maar aan een tempo zo’n minuut per km sneller dan normaal en warm dat het was. Ik voelde me een groentje tussen al die ervaren lopers (gelukkig viel onze tenue niet uit de toon, wel onze snelheid) en ik vrees dat de sportieve tweeling van 8 die ik daar zag een heel eind voor ons geëindigd is. Chapeau voor die gastjes en toch ook wel een beetje chapeau voor onszelf, dat we dat toch maar schoon gedaan hebben.
  • Voor de allereerste keer gaan shoppen (solden, hé) en moeten vaststellen dat zelfs een maat 38 me te groot blijkt. Ik ben er nog altijd niet goed van. Mijn gewicht is de laatste maanden vrij stabiel gebleven, maar ik denk dat er toch iets veranderd is aan mijn lijf en al dat lopen en zwemmen zal er wel voor iets tussen zitten. Het is dus niet alleen de cellulitis die verminderde, mijn achterwerk is ook niet meer wat het geweest is. Ik moet de vriendin gelijk geven die me weken geleden zei dat ik gewoon geen gat meer had. 😉
  • Niet voor de eerste, wel voor de tweede keer in mijn carrière schreef ik een ontslagbrief. Geen twijfels deze keer, tijd voor een andere omgeving, maar daar later meer over.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

12 zegjes gedaan op Voor (bijna) alles een eerste keer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *