Hebbeding: Kalenderklok van Goula

Ik ben goed ik zoeken, maar misschien nog beter in vinden. Ik zag op deze pagina een houten bord met klok dat me wel interesseerde. De middelste zoon leert de klok en ik denk dat er nog wat zal moeten geoefend worden. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik op zoek en ik vond dit: de houten kalenderklok van Goula. Simpel, degelijk, schappelijke van prijs (net geen 20 euro), lekker groot (44x44cm) en misschien wel een handig hulpmiddeltje om uren, dagen, maanden en seizoenen te leren.

Ik moest meteen ook denken aan “Een jaartje rond” van les Liliputiens, maar daar zit geen klokje bij. (bij deze: Beste mensen van Les Liliputiens, dat pijltje om op jullie website verticaal te scrollen door de producten, dat ziet geen mens).

kalenderklok

beeldmateriaal: Jumbo & Kinderkamerstylist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Kalenderklok van Goula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *