Verloren

Een van de zonen slaagt erin regelmatig iets kwijt te spelen.
Vorig jaar bleek plots een vestje van Quicksilver zoek (gelukkig wel in de solden gekocht). Het was waarschijnlijk al weken weg voor ik me realiseerde dat ik het vestje al even niet meer gezien had. Gevolg: niet meer te vinden.
Een paar maand terug was de zwembroek aan de beurt, in een tijdspanne van een uurtje verdween die onderweg van de zwemles naar een zwemfeestje. Waarschijnlijk uit de zak gevallen toen er moest gelopen worden om op tijd te zijn.
De zonnebril van de zoon is laatst gezien net na onze vakantie om nadien in rook op te gaan. Het is een zonnebril met aangepaste glazen, dus ja, die zou ik echt wel graag terug vinden want dat kostte best wat centen.
En sinds vorige week is het rode fleece vestje van de zoon ook spoorloos. Er is nog een sprankeltje hoop het terug te vinden in één van de wasmanden die hier staan te wachten om verwerkt te worden, maar ik begin het ergste te vrezen.

lost-found

Beeldmateriaal: Chris Waind

Spullen kwijt spelen, het begint hier een pest te worden en dan spreek ik niet over al wat ik zelf verloren gelegd heb en pas weken later terug vind. Waar blijft de technologie met ingebouwde gps-zenders in kleding en spullen? We kunnen ze best gebruiken.
Ik denk dat ik alvast eens van die labeltje bestel MET gsm-nummer zodat elders achtergebleven kledingstukken misschien toch nog terecht komen.

En hoe zit het bij jullie? Hoe zorgen jullie ervoor dat de kroost niet te veel verliest zo her en der en alles ‘vindbaar’ blijft in eigen woonst?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Verloren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *