Home sweet home

Het is opmerkelijk hoeveel onze tuin veranderde op amper een week tijd. Onze haagbeuk zorgt terug voor extra privacy tov de straat, alle lindebomen staan in blad en onze esdoorns staan weer te schitteren. Dat het onkruid in exponentiële snelheid is opgeschoten, laten we even terzijde.

Deze foto’s nam ik gisterenavond snel bij thuiskomst (maar in het echt zit het er allemaal nog veel mooier en groener uit) :

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *