Home sweet home

Elke jaar opnieuw vertellen de ontluikende blaadjes van onze haagbeuk me dat de lente nu echt begonnen is. Ook de lindebomen beginnen te knoppen en ondertussen staat er ook een Margriet in pot te glimmen (ik kom hem echt niet laten staan in het tuincentrum). Dit jaar heb ik me voorgenomen meer te genieten van de tuin. Eergisteren werd er hier en daar iets bijgeplant (blauwe bessen, een nieuwe vlinderstruik en wat sla). En gisteren las ik mijn boek uit in het zonnetje (voorzien van een warme vest maar met de onderbenen bloot voor extra kleur). In de loop van de week raakt hopelijk ook de tuintafel buiten (hé Filip) en wordt de hangmat binnen handbereik gelegd. Want ja, we hebben ook een tuin om van te genieten.

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *