Home sweet home

Terwijl manlief van de vrije zondagnamiddag (jeugdbeweging voor de oudsten, de jongste heeft een zware nacht in te halen) gebruik maakt om de zolder in een verflaagje te zetten, tover ik een nieuwe home sweet home uit mijn hoed.

Neen, we zijn geen handtekening-jagers, maar toen manlief jaren geleden nogal dicht in de buurt van Michael Stipe vertoefde (de voordelen van een job in de muziekbusiness) waagde hij het er toch op om een handtekening te vragen voor de zoon. De handtekening kwam terecht aan de achterkant van een fotootje van diezelfde zoon en staat nu te pronken op de kast.

Als er iemand ons de handtekening van Peter Gabriel kan bezorgen? We zeggen niet nee.

Home sweet home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *