Ook dit is Heist-op-den-Berg

heist-op-den-berg

Omdat ik het beu ben per loopronde als maar meer afval en blikjes in de grachten te zien liggen. Er moeten in Heist-op-den-Berg veel mensen met een drankprobleem rondfietsen aan de bergen afval te zien.
Blijkbaar vindt onze gemeente schone straten (waar wel een toeristische fietsroute doorloopt) niet zo belangrijk, dus start ik maar een kleine guerrilla actie en hoop ik dat Google deze post ergens hoog bij de zoekresultaten toont. Gemeen? Misschien wel, maar eerdere meldingen bij de gemeente leverden weinig op.

Nog even en ik trek met de oudste zonen en met een hoop vuilniszakken de straat op om de ‘indevuilbak” actie kracht bij te zetten en dan bel ik met plezier een journalist. Loslaten of oplossen, niet? Waar gaat het naartoe met deze wereld (en het straatje van mijn vader)?

Update: blijkbaar heeft mijn laatste mail naar de gemeente toch effect gehad want vandaag zag ik een paar gemeentewerkers met vuilniszakken sleuren. Hopelijk wordt er ook nagedacht aan een manier om definitief komaf te maken met al dat zwerfafval.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Ook dit is Heist-op-den-Berg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *