Hebbeding: Ring van Karen Kennis

Ik ben geen juwelenmadam. Oorbelletjes, dat is jaren geleden dat ik dat nog probeerde. Een horloge werd afgevoegd ten tijde van de intrede van de GSM. Het enige juweel dat ik draag is mijn trouwring en heel af en toe eens een halssnoer. Toen ik deze zilveren ring met geel van Karen Kennis zag was ik meteen verkocht.

Ik las in  het Homo Energeticus Oefenboek van Peter Aelbrecht de tip om elke dag minstens één licht en levendig gekleurd kledingstuk te dragen.  Ik denk dat deze gele ring daar perfect voor is want eigenlijk kijk je op een dag best wel vaak naar je vingers (en word je even vaak bewust van de gedachte achter die levendige kleur).

Wil je zien hoe zo’n ring gemaakt wordt, dan kan je het filmpje op de site van Karen Kennis bekijken. Prijs van de ring? 70 euro.

ring

beeldmateriaal: de invasie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Hebbeding: Ring van Karen Kennis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *