Hebbeding: Qualy happle

Een plastic appel met charmes. Lang geleden passeerde hij al eens mijn scherm toen ik dit hebbeding online gooide. Toen ik de appel deze week bij Anki zag, ging er opnieuw een lichtje branden.

Een appel-doos, ideaal voor de kleine rommel die overal rondslingert -bij ons gaat dat van losgekomen knopen tot rondzwervende balpennen – of gewoon te gebruiken als fruitschaal (hoewel dat fruit bij ons grotendeels in de ijskast ligt).
De appel-doos is er in twee formaten, klein en groot. Gewoonlijk heb ik een voorkeur voor wit of rood, hier vind ik de groene versie net iets meer hebben (waarschijnlijk omdat ik dat kleurtje associeer met de lekkere zurige smaak van een Granny Smith).

Prijzen? Rond de 25 euro voor de kleine appel en ongeveer 50 euro voor de grote. Her en der online te vinden.

En voor wie eerder extra licht kan gebruiken, is er de happle lamp.

happlebeeldmateriaal: qualy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Hebbeding: Qualy happle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *