Hebbeding: sloophout behang, nutcase helmets en dance shoes

Af en toe krijg ik hebbedingen binnen via mail van vrienden, bloglezers of mede-bloggers. Super vind ik dat, dat ze bij het zien van al dat moois ook meteen aan deze blog denken. Hierbij een paar gast-hebbedingen als het ware, al vind ik ze zelf de naam hebbeding ook zeker waard.

En als jullie mooie hebbedingen tegenkomen, gooi maar in comment op deze blog of op mail: vierenveertig-at-live.com.

Sloophout behang van Piet Hein Eek (via Annetje)

Sloophout op papier, het heeft wel iets al is het maar om er een klein stukje van een kamer mee te behangen. Er zit geen patroon in waardoor zelfs ik het zou kunnen ophangen en het is verkrijgbaar in 6 soorten.

sloophout op behang

beeldmateriaal: sloophoutbehang

Nutcasehelmets (via MadebyKK)

Deze fietshelmen stonden ook al ergens tussen mijn favorieten. Hip en stevig, me dunkt. Al vraag ik me wel af wie er met een watermeloen op z’n kop wil rondrijden.

nutcasebeeldmateriaal: Nutcase Helmets

Dance Shoes (via Lienweb)

Wie deed er nog nooit een paar dansjespasjes met tere kindervoetjes op de voeten? Schattig, die dance shoes die Lien me doorspeelde. Schoentjes om te koesteren!

dance shoesbeeldmateriaal: Company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: sloophout behang, nutcase helmets en dance shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *