Nog een paar spelletjes

We gingen een paar weken geleden op weekend en we speelden nog een paar spelletjes.

We kochten een poos geleden Looping Louie,  de duitse versie van Stef Stuntpiloot omdat de Nederlandstalige versie niet meer te vinden was (ondertussen is die blijkbaar wel terug op de markt). Onbezonnen spelplezier en een spel dat de kinderen ook kunnen spelen zonder helpende hand van de volwassenen. Doel van het spel? Bewaak je munten door ervoor te zorgen dat Stef Stuntpiloot hoog genoeg in de lucht blijft.

Gezelschapsspellen

Een ander spel dat nog eens moest getest worden was “Plaag me niet” van MB. Die spel is een beetje een variant op Mens erger je niet met als extra een geest die kan zorgen voor immuniteit, waardoor de pionnen niet terug naar huis kunnen gestuurd worden.  Jammer dat we het spel soms wat minder tactisch moeten spelen om de jongste spelers wat te sparen. We hadden al een Disney Kimble Winnie the Pooh in de kast, en dit is zowat hetzelfde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gespeeld en getagd als . Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Nog een paar spelletjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *