Voorleesweek

Omdat er hier nog steeds veel voorgelezen wordt, vind ik de voorleesweek een prachtig initiatief en wil ik die even in de verf zetten:

Van 20 tot 28 november 2010 is het Voorleesweek.
De Voorleesweek is een jaarlijks terugkerende campagne die volwassenen wil aanmoedigen om vaak voor te lezen aan kleine en grote kinderen. Thuis, in de kinderopvang of op school:  samen met kinderen in boeken kijken en voorlezen, stimuleert niet alleen de taalontwikkeling maar is plezier voor kinderen én volwassenen. Een moment van gezellig en intiem samenzijn.
Voorlezen is het leukste kwartiertje van de dag!

Voorlezen, dat is het leukste kwartiertje van de dag! Om dat in de verf te zetten, roept Stichting Lezen iedereen op om maandag 22 november een voorleesmoment in te lassen. Thuis of onderweg, op school, in de bib of op het werk, in het kinderdagverblijf of bij oma en opa……. iedereen leest voor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Voorleesweek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *