Boekentips?

Een collega adviseerde me terug wat meer te lezen. Geen vakliteratuur, gewoon ontspannende boeken (of misschien romans) om terug tot mezelf te komen. Er waren tijden dat ik boeken verslond, tot ergernis van mijn moeder en nadien soms tot ergernis van manlief; maar die tijden lijken ergens in rook opgegaan. Shame on me! Ondertussen heb ik een eerste boek uit en nu vraag me af wat ik één dezer bij de bib moet gaan zoeken.
Welke boeken zijn in? Welke boeken zijn het lezen waard (liefst niet te zwaar of zwartgallig)?

Hebben jullie tips? Gooi ze hieronder! Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

17 zegjes gedaan op Boekentips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *