Collect and Go

Sinds een paar weken zijn we Collect and Go klant bij Colruyt. Best makkelijk, op voorhand je bestelling ingeven en nadien gewoon je bestelling ophalen in de winkel.

De eerste bestelling verliep vlotjes, alleen de registratie op de site gaf in eerste instantie een fout en globaal gezien kan de website wel wat extra gebruiksvriendelijkheid gebruiken.

Bestelling twee leverde een paar beginnersfouten op: 1flesje water van 33 cl, en niet een pak van 12 flesjes, een dubbele portie melk en een vergeten pak fruitsap waarvoor manlief de dag daarna nog eens terug kon. Blijkbaar vielen onze beginnersfouten nog mee, ik hoorde van een familie die met 24 pakken pannenkoekenmix thuiskwam.

Bestelling drie gaf toch wel wat teleurstelling. Welgeteld 9 producten uit onze bestelling waren niet in voorraad. Lastig als daar ook een pak groeimelk tussen zit (en de laatste bus in de ijskast staat). Resultaat, vorig weekend konden we toch nog naar de lokale Delhaize.

Al bij al zijn we nog wel tevreden, je moet zelf niet rondhossen met een winkelkar en een paar lastige kinderen en je kan eerst de kast checken om te zien wat er juist nog nodig is. Alleen zou het toch wel handig zijn te weten met hoeveel stuks sommige producten verpakt zijn en natuurlijk is er wat betreft de website zeker nog ruimte ter verbetering.

Morgen maar eens beginnen aan bestelling 4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op Collect and Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *