Hebbeding: Modern playhouse

Lang moest ik niet zoeken naar een hebbeding, want kijk wat mijn rss reader me deze week bracht: twee mooie houten speelhuisjes.
Misschien herinnert iemand zich ons huis in ons huis? Dit is een iets “duur”-zamer alternatief waarvoor de kinders misschien ook eerste een lening moeten aangaan. Gelukkig staat de rente laag want prijzen van 1250 en 1450 dollar, da’s niet niks.
En bij de “Modern playhouses” horen ook leuke meubeltjes en accessoires om het helemaal af te maken.

beeldmateriaal: Modern Playhouse

Ooit zag in een soortgelijk huisje op een duitse website, maar ik had de link niet bewaard en kon het nadien niet meer terugvinden. Het zou kunnen dat het deze was (het is ook al wel heel lang geleden dat ik het zag), of toch eentje die er erg op leek. Mocht iemand weten waarover ik het heb, alle tips zijn welkom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als , . Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: Modern playhouse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *