Hebbeding: Bit tweewielertje

“Weer iets voor de kindjes”, hoor ik sommigen al denken, maar toen ik deze Bit tweewieler van Glodos daarstraks zag, kon ik het echt niet laten. Het fietsje doet me denken aan een heus baanmachien; stoer, stevig en met een goeie dosis pit voor kindjes van 18 tot 36 maanden.

Prijs 95 euro + iva (mocht iemand weten wat iva mag zijn?).

beeldmateriaal: Glodos

Ik merkte ondertussen dat Nand stilaan op z’n Early Rider raakt (ook een schoon loopfietske). Een geboortekado voor Nand van de collega’s waar tot nu toe vooral Mats plezier aan beleefd heeft. Op de foto kan je trouwens zien dat Nand ook lid is van de sponsen broekskes club. (Hoe zou het met de broekskes zijn van Mr Roze Bril?).

En het liefst van al racet hij op z’n houten driewielertje of deze plastieken versie van nog geen 10 euro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Bit tweewielertje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *