Vrijdag filmavond: The Chronicles of Narnia – Prince Caspian

‘t Was lang geleden dat we nog eens van dit deden. Papa tot zondagmorgen aan’ t werk bij de Noorderburen, en wij gezellig voor de buis. Omdat onze digicorder weigerde om ons het filmaanbod van Telenet te tonen, zochten we in de kast naar verborgen schatten. En jawel, we vonden nog iets: The Chronicles of Narnia – Prince Caspian. Filip kreeg die film van een franstalige collega die na aankoop pas door had dat er geen franstalige versie op de DVD stond. En omdat er vanaf 6 jaar op het hoesje stond, bleef de DVD lang in de kast liggen. Tot gisteren dus.

De film duurde met momenten wat lang, en er werden heel wat soldaten neergeslagen maar gelukkig kwam daar geen bloed aan te pas. Een avondje fijn entertainement, niet en niet minder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *