De gezelschapsspelletjes: het staartje

Een poosje geleden had ik het over gezelschapsspelletjes en vorige woensdag kreeg dit verhaal een staartje.
Een buurmeisje liet een comment achter op een eerdere post met de link naar www.idiaal.be. Een bijverdienste van twee gezelschapspellen-freaks die bij je thuis een spellendemo komen geven (à la tupperware). Omdat ik best wel nieuwsgierig was naar de inhoud van veel spellen die je in de winkel ziet staan (en liefst iets groter en duidelijker dan een foto op de achterkant van de doos), legde ik een afspraak vast voor een kinderspellenavond en nodigde ik wat volk uit. Woensdag was het dan zover, Arne en Mats waren al de ganse dag in de wolken en het kon maar niet snel genoeg 20u zijn (hun avondklok was lichtjes verlaat en het laatste stuk moest papa zelfs opnemen met de camera ;-).

Een dikke twee uur kregen we uitleg bij tal van spellen, werden dozen opengehaald en vergeleken; hoorden we de commentaren van de andere mama’s (waarvan er een paar duidelijk ook compleet into spelletjes zijn); werd er gewikt en gewogen (want er waren er zoveel die we wel wilden hebben) …

Kortom, als jullie geboeid zijn door gezelschapsspellen dan is zo’n demo-avond echt een aanrader (en neen, ik krijg hier geen extra korting mee).  Binnenkort kunnen jullie nog een paar reviews verwachten van de nieuwe spellen die bijna in onze kast staan.

De service is dik in orde. Vanavond al werd alles hier netjes afgeleverd en ik durf erop wedden dat er morgenavond in een paar huiskamers een spellenavond op het programma staat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gespeeld, varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op De gezelschapsspelletjes: het staartje

  1. Pingback: Legospellen in avant-première « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *