Zin in een cadeautje?

Jaren geleden zag ik de film ‘Pay it forward’ met dat kindsterretje waarvan me de naam niet binnenschiet. Ik vond dat een schoon gedacht, door een simpele daad de wereld een beetje mooier maken.

Ondertussen zweeft er in blogland ook een ‘Pay it forward’ rond, dus …

Kan ik iemand plezieren met een cadeautje? Laat het nu weten, het enige dat je moet doen is nadien 3 anderen plezieren (en dat hoeft echt niet online te traceren zijn, dus … ook niet bloggers mogen zich opgeven)! Vind ik geen vrijwilligers dan pas ik de regels een beetje aan en zoek ik online of offline drie mensen (die mijn blogje lezen) die ik kan plezieren (met een cadeau of een goede daad).

Dus, niet twijfelen en gewoon een commentje hier achterlaten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Zin in een cadeautje?

  1. Hannelore zegt:

    Ik vind het wel een leuk initiatief. En nu de vakantie in aantocht is … heb ik ook wat meer tijd om eens mijn creativiteit boven te halen. Wie weet wat volgt er …

  2. Pingback: cadeautjes « Mijnboys’s Weblog

  3. Pingback: post « Mijnboys’s Weblog