De gezelschapsspelletjes nr3: Jakkiebak! Kippenkak!

Deze hadden jullie nog tegoed. Het laatste spelletje: Jakkebak! Kippenkak!

Schoonheidswedstrijd in het kippenhok en dus moeten de kippen er goed uitzien en dat kunnen ze doen door de staart van de anderen te roven.  Een variant op de gewone memory: zoek het juiste kaartje om een stapje verder te kunnen en als je een kip kan voorbij steken mag je haar staart meepikken. Ambiance in het kippenhok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gespeeld. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op De gezelschapsspelletjes nr3: Jakkiebak! Kippenkak!

 1. tricky zegt:

  oh, is een leuk spel hé… heb het hier ook , voor als er ‘kindjes op bezoek komen hé…

  en wat leuk dat julllie zo genoten hebben van de vakantie in nederland… met schoonmoeder…
  zo’n park lijkt me altijd handig om met kinderen weg te gaan, jammer dat het niet helemaal autovrij was…
  als kind ging ik ook veel naar nederland op vakantie en ik vond dat steeds heel leuk! je hebt er heel veel kindvriendelijke musea en activiteiten en de natuur op zich natuurlijk ook…
  ja, die wildroosters herinner ik me nog, de hoge veluwe vind ik trouwens zalig!!

 2. Annelies zegt:

  Dat hebben wij hier ook. Ik vind het één van de betere memory spelletjes.

 3. Lies zegt:

  Dat spelletje zouden ze hier wel zien zitten, alleen de naam al. Maar als ik mocht kiezen zou ik toch voor Klatsch gaan. Hoe oud moeten ze daarvoor zijn? Derde leerjaar? En kunnen volwassenen dat niet altijd beter dan kinderen?

 4. Sara zegt:

  Ik vind het een geweldige uitgave van memory (heb ik altijd saai gevonden)!
  Spijtig dat mijn kids het nog altijd niet interessant vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *