De gezelschapsspelletjes nr2: 3.4: Klatsch!

Het vervolg van de gezelschapsspelletjes trilogie: “3.4= Klatsch” of “3×4= Pets” van Haba. Dit spelletje had ik al langer in het achterhoofd en ik had er al meermaals op staan kijken in de speelgoedwinkel.
Een vriendin vertelde dat die echt een super spelletje is om de maaltafels te oefenen en de beslissing was snel genomen. De jongste twee hebben er nog niet veel aan, maar de grote mensen en Arne hebben er al veel plezier aan beleefd (en hopelijk ook nog wat geleerd of opgefrist).

De basis van het spel: op de tafel liggen kaarten met de oplossingen van één of meerdere maaltafels, een speler gooit met een speciale dobbelsteen en dan is het de bedoeling zo snel mogelijk met een vliegenklopper op de juiste oplossing te meppen. Amusement verzekerd (en ook hier: geen spijt van de aankoop)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gespeeld. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *