Hebbeding: Sparkle labs electronics kit

Een hebbeding, niet voor mezelf maar wel voor de handige harry’s hier ten huize. Aangezien Arne in de ban is van disco-bars, lampjes en  techniek  is deze electronica kit van Sparkle Labs hem op het lijf geschreven (en erg bevorderlijk voor zijn hele fijne motoriek).

Jammer dat het begeleidend boekje natuurlijk in het engels zal zijn, en dat de shipping kosten vrij hoog uitvallen. Maar één dezer gaat het er toch een keertje van komen want de psychomotorisch therapeute raadde aan om Arne heel fijn speelgoed aan te bieden. Lego was nog niet fijn genoeg … eerder strijkparels of zo van die dingen. En toen dachten we aan deze electronics kit. En als er al eens iets kapot gaat, dan kan papa wel makkelijk aan de juiste onderdeeltjes raken.

Voorlopig nog niet gevonden op de europese webshop markt, alleen verkrijgbaar in States …

beeldmateriaal: Sparkle Labs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: Sparkle labs electronics kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *