Vrijdag filmavond II

Papa weer laat aan het werk, dus een mooie gelegenheid voor een nieuwe filmavond. De Telenet op bestelling keuze is eerder (zeg maar heel erg) beperkt en met wat gezoek werd er uiteindelijk gekozen voor “The Missing Lynx”. Een spaanse animatiefilm die blijkbaar al een paar prijzen in de wacht sleepte en blijkbaar ook deze keer een film met een verhaal. De film is namelijk gemaak om kinderen kennis over de dieren en de natuur bij te brengen.

beeld: animatie.blog.nl

Een geslaagde keuze, en aangezien ik totaal niet wist wat te verwachten viel dat reuzegoed mee. Voor de volgende filmavond zal het zoeken worden, want er was nog maar één “op bestelling” film die in aanmerking kwam. Ik zal eens op zoek moeten naar een DVD uitwisselingsprojectje 😉 Kung Fu panda staat in ieder geval nog op het verlanglijstje.

‘t Was een vermoeiend weekje, seffens gewoon in bed (ook al is het nog maar 21:10) met deel twee van Toby Lolness. Ik wens iedereen een fijne, zorgeloze nachtrust! Slaapwel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Vrijdag filmavond II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *