Bonnentombola

Al sinds er kindjes zijn, zijn we lid van de gezinsbond. Onze plaatselijke afdeling is al eens op sterven na dood geweest en de activiteiten staan nu op een heel laag pitje. Eigenlijk is het ons vooral om de gezinsspaarkaart te doen. Als je in aangesloten winkels koopt, krijg je je korting direct op je spaarkaart en als je aan een bedrag van 20 euro zit, kan dat bij een volgende aankoop in eender welke aangesloten winkel afgetrokken worden.
Geen klantenkaarten die er jaren over doen om vol te raken, neen, één kaartje waarmee ik verschillende winkels m’n korting krijg.
En elk jaar is er het bonnenboekje met daarin kortingsbonnen waarmee je rechtstreeks een nog mooiere korting kan krijgen.

En wat zat er vandaag in de bus? Mijn nieuwe bonnenboekje EN een bon van 10 euro gewonnen met de bonnentombola, te besteden bij onze vaste opticien (waar we met drie brillers in huis de bonnen uit ons bonnenboekje altijd goed kunnen gebruiken ). Joepi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *