Jan en Kim stripconcert

We hebben met z’n allen genoten van het Jan en Kim stripconcert in de AB (alleen misschien Nand wat minder want die heeft een half concertje op papa’s schoot geslapen). Knap om zien hoe Kim Duchateau telkens weer iets mooi op papier krijgt in die beperkte tijdspanne van een liedje. Aan het eind van de voorstelling werden de gemaakte tekeningen verloot en was er de kans om een (gesigneerd) boekje met CDtje te kopen.

Het enige wat me een tikkeltje stoorde was de anti-Studio 100 humor van Jan de Smet. Uitspraken als “Kindjes, kabouter Plop bestaat niet, dat is een uitvinding van Studio 100” en consoorten vond ik niet echt passen voor zo’n jeugdig publiek. Hij heeft gelijk, maar het is me niet de plaats en het moment om zulke uitspraken te doen.

Voor de geïnteresseerden, ik heb juist even gegoogled en blijkbaar doen de twee heren in de loop van het jaar ook nog een aantal culturele centra met hun stripconcert. Een aanrader!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Jan en Kim stripconcert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *