Gedaan met wassen, of toch niet?

En dat is dus het voordeel van een handige Harry (in mijn geval een handige Filip) in huis.  ‘t Waren blijkbaar de kooltjes van de motor die op waren (en een pluim voor mijn lezers die weten wat die kooltjes nu juist zijn). Handige eega heeft er online al nieuwe besteld, en voorlopig voor een tijdelijk oplossing gezorgd en jawel, de trommel van mijn wasmachine kan terug draaien.

Gedaan met over en weer naar mijn vader met wasmanden vuile en propere was (vandaag haalde ik 4 manden terug naar hier) en vooral, een pak geld uitgespaard. Joepi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Gedaan met wassen, of toch niet?

  1. Pingback: Eco en co « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *