Mega Mats in the house

Gisterenavond Kerstfeestje gehad met de familie. ‘t Was culinaire verwennerij in een aangenaam sfeertje en natuurlijk ook met pakjes. Mats had op z’n verlanglijstje oa een Megatoby pak, staan maar het MegaToby verkleedpak dat hij kreeg leek me wat klein. Daarom trokken we vandaag met Megatoby pak en kasticketje naar Bart Smith. Het maatje dat we wilden was blijkbaar niet meer voorradig en kon ook niet besteld worden. Ik zag de bui al bijna hangen, maar gelukkig zei de winkeldame direct dat ze me het bedrag wel cash zou terugbetalen (wat een service).

Centjes gekregen en om Mats niet teleur te stellen, reden we direct naar de volgende speelgoedwinkel. Gelukkig hadden we daar meer geluk en sinds we thuis zijn heeft Mats zijn pak niet meer uit gehad … “Mega Mats is een echte superheld …”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Mega Mats in the house

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *