Hebbeding: lots of dots sugar and cream set van Ninainvorm

Bij feestjes worden bij ons uit gemakzucht de suikerklontjes op tafel gezet in een grote blikken doos van de Tiense Suikers (waar net een pak van 1kg in past) en die blikken doos kan ook gewoon de kast weer in. De melk gaat in de bus of tetra-brick op tafel (omdat Filip een melkdrinker is en een melkkannetje toch direct leeg zou zijn). We hebben zelfs geen echt suikerpotje en melkkannetje in huis, nu ik er zo over nadenk, en ik mis ze ook niet.

Vorige week kwam ik bij toeval op de blog van Nina en het was coup de foudre met dit melk en suikersetje van Ninainvorm. Ze zijn wel niet vaatwasmachine bestendig, maar ze zijn wel heel mooi. Ik vermoed dat je zo’n mooie spullen ook niet koopt voor dagdagelijks gebruik (stel je voor dat een stel grijpgrage onvoorzichtige kinderhanden ze te pakken krijgen). Ook de andere spulletjes van Ninainvorm zijn het bekijken waard.

Te kopen bij Esty. En ik zag ook dat er spulletjes van Ninainvorm bij Huiszwaluw in Gent verkocht worden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: lots of dots sugar and cream set van Ninainvorm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *